Nya trenden: Färgglada fälgar i 17 tum tar över marknaden

Nya trenden: Färgglada fälgar i 17 tum tar över marknaden

Det har blivit allt vanligare att se bilar med färgglada fälgar på vägarna. Det är en trend som har tagit över marknaden och det är inte svårt att förstå varför. Färgglada fälgar ger bilen ett unikt utseende och gör den verkligen sticka ut från mängden.

De senaste åren har 17 tum blivit den mest populära storleken på fälgar och det är också den storleken som passar perfekt för de färgglada fälgarna. Oavsett om du vill ha en diskret eller en mer iögonfallande färg på dina fälgar så finns det något för alla.

En av de mest populära färgerna är svart med en röd kant runt om. Den ger bilen en sportig look och är enkel att matcha med andra detaljer på bilen. En annan populär färg är blå, som ger bilen en fräsch och ungdomlig look. En mindre vanlig färg är orange, men den kan verkligen göra bilen till ett riktigt blickfång.

Fördelen med att välja färgglada fälgar är att du kan skapa en helt unik stil på din bil utan att behöva göra stora förändringar i övrigt. Det är också lätt att byta ut fälgarna om du vill ha en annan stil på bilen efter ett tag.

Så, om du vill ge din bil ett lyft och verkligen låta den skilja sig från mängden, så är färgglada fälgar i 17 tum definitivt något att överväga. Välj en färg som passar din personlighet och stil och du kommer garanterat att få en bil som alla tittar på när du kör förbi.

Skriv en kommentar

17 tum eller 19 tum?

17 tum eller 19 tum?

Vi på 17tum.se gillar ju 17 tums-fälgar men vår systersajt www.19tum.se tipsar om 19-tums-fälgar som ju också är riktigt snygga. 17 tum är bra ur säkerhetssynpunkt eftersom det finns mer material i fälgarna.

Visa hela inlägget
Optimera din Volkswagen med snygga och funktionella 17 tum fälgar

Optimera din Volkswagen med snygga och funktionella 17 tum fälgar

När det kommer till att personifiera och förbättra din Volkswagen, är valet av fälgar en otroligt viktig del. Det är inte bara en fråga om stil - rätt fälgar kan påverka bilens prestanda, körkomfort och till och med bränsleeffektivitet. I det här inlägget kommer vi att dyka djupt i världen av 17 tum fälgar och varför de kan vara den optimala storleken för din VW. Varför 17 tum fälgar? 17 tum har b…

Visa hela inlägget
Helhetsbild

Helhetsbild

Storleken på bil och övrig profil på bilen spelar roll. Om du ska byta fälgar och däck så se om du inte kan hitta bild på liknande uppsättningar så du får en idé om hur din bil kommer se ut med de nya hjulen. Även om de passar enligt tillverkare så kanske de inte passar estetiskt?

Visa hela inlägget
Priset

Priset

Priset på fälgar går upp med storleken. Vi anser att 17 tum är den perfekta mittpunkten. Utseende, väghållning och pris.

Visa hela inlägget
Skötselråd

Skötselråd

Sköt om dina fälgar. Stålfälgar är mindre känsliga men med tanke på att majoriteten av fälgarna som idag säljs är aluminium så rekommenderar vi vatten och milt bilschampo. Använd inte starka medel - de kan skada fälgarna!

Visa hela inlägget